SPIKE Prime ja BricQ Prime põhikomplekt

694.90

SPIKE Prime ja BricQ Motion Prime klotsikomplektid on MATIK-oskuste arendamiseks mõeldud põhikooli II ja III kooliastmesse.

Saadavus: 6 laos

Tootekood: 45678_45400LK Kategooriad: ,

Motoriseerimata BricQ Motion Prime komplekt ning motoriseeritud SPIKE Prime komplekt sobivad ideaalselt üksteise täienduseks.
Vaata kombineeritud tunniplaane siit: https://education.lego.com/en-us/lessons/spike-and-bricq-motion-prime-combined
Komplektis on uued LEGO Technics klotsid, mida ei leia üheski teisest komplektist.
Uues SPIKE Prime tarkvaras (iOS, Chrome, Windows 10, Mac ja Android) saab arendada laste programmeerimisoskusi tuttavate Scratch-põhiste plokkide abil. Samuti on toetatud Scratch veebirakenduse kasutamine.
Õpitegevuste läbiviimiseks on loodud neli erinevat teemavaldkonda, kus igas ühes on 6-7 tunni jagu ülesandeid („Leiutajad“, „Käivita oma Ettevõte“, „Eluhäkid“, „Valmis võistlusteks!“). Õpilaste tegevusjuhised on tarkvaras ja õpetajate tunnikavad leiab LEGO Education repositooriumist: legoeducation.com/lessons
SPIKE Prime robotiga saab osaleda robootikavõistlustel First LEGO League ja World Robot Olympiad.

Komplekt sisaldab:
• Vastupidav LEGO hoiukast ja 2 sorteerimisalust.
• 523 LEGO klotsi, sh uued klotsid/osad, mis võimaldavad kiiret ja loovat ehitamist: erinevate suurustega raamid ja suur stabiilne 11×15 alusplaat; 3×3 raam-mitmikühendused, mille abil saab ehitussuunda muuta; kummikattega rattad, parema juhitavuse tagamiseks; 2×4 klotsid, millel on 3 risttelje auku; juhtmeklambrid.
• HUB-kontroller, millel on 5×5 LED maatriks, 6 sisend/väljund porti, 6-teljeline güroandur, kõlar, Bluetooth ja taaslaetav aku.
• 3 mootorit (2x keskmine mootor ja 1x suur mootor).
• 3 andurit: valgus- ja värviandur, kaugusandur ja jõuandur.

Vaata komplekti tutvustavat veebiseminari salvestust: https://youtu.be/z2v-WZUcbCg

Bränd

LEGO Education

Scroll to Top